SkiCoach utbud

Privat

Heldag i grupp – 6 timmar

Heldag i grupp – 6 timmar

Åk med dina vänner eller familjen. Tillsammans med din instruktör åker ni en heldag. Vi kollar på hur er åkning ser ut idag och utgår från era önskemål hur vi utvecklar halvdagen. Målet är att ni ska få verktyg att ta med er för att fortsätta utveckla din skidåkning.

PRIS: 4750 kr för 5 personer

Säsongspaket Light

Säsongspaket Light

För att utvecklas som skidåkare måste man åka mycket skidor. Här skapar vi tillsammans en målbild och stämmer av den mot dina förutsättningar.

Skicoachning 2 tim

Skicoachning 2 tim

Tillsammans med din instruktör drar ni ut i backen under 2 timmar en förmiddag / eftermiddag. Vi kollar på hur din åkning ser ut idag och utgår från dina önskemål hur vi utvecklar halvdagen. Målet är att du ska få verktyg att ta med dig för att fortsätta utveckla din skidåkning.

PRIS: 1950 kr

Halvdag – 3 timmar

Halvdag – 3 timmar

Tillsammans med din instruktör drar ni ut i backen en förmiddag / eftermiddag. Vi kollar på hur din åkning ser ut idag och utgår från dina önskemål hur vi utvecklar halvdagen. Målet är att du ska få verktyg att ta med dig för att fortsätta utveckla din skidåkning.

PRIS: 2550 kr

Heldag – 6 timmar

Heldag – 6 timmar

Under en heldag tar din instruktör med dig ut i backen och arbetar på din skidteknik utifrån dina mål. Vi hinner med mycket skidåkning, vilket är essentiellt för att utveckla skidåkningens rörelser. Målet är att du ska få verktyg att ta med dig för att fortsätta utveckla din skidåkning.

PRIS: 3750 kr

Halvdag i grupp – 3 timmar

Halvdag i grupp – 3 timmar

Åk med dina vänner eller familjen. Tillsammans med din instruktör åker ni en förmiddag / eftermiddag. Vi kollar på hur er åkning ser ut idag och utgår från era önskemål hur vi utvecklar halvdagen. Målet är att ni ska få verktyg att ta med er för att fortsätta utveckla din skidåkning.

PRIS: 4750 kr för 5 personer

Veckopaket – 3 halvdagar

Veckopaket – 3 halvdagar

Är ni här en hel vecka? En perfekt möjlighet att boka in flera coachning sessions under veckan. Halva dagen finslipar vi din teknik för att du ska nå dina mål med din skidåkning, resten av dagen får du själv köra i backen och träna på det du lärt dig.

PRIS: 6450 kr

Veckopaket – 5 halvdagar

Veckopaket – 5 halvdagar

Kör fem halvdagar skicoachning under din vecka i Åre. Halva dagen finslipar vi din teknik för att du ska nå dina mål med din skidåkning, resten av dagen får du själv köra i backen och träna på det du lärt dig. Investera i en vecka som kommer att göra skillnad för din skidåkning.

PRIS: 9950 kr

Säsongspaket Advanced

Säsongspaket Advanced

Med säsongspaket avanced får du stor skidteknisk utveckling under vintern. Vi lägger tillsammans upp en plan för din utveckling under vintern.

Säsongspaket DUO

Säsongspaket DUO

Alla säsongspaket kan du boka tillsammans med din partner, en vän eller kollega.

Företagsevent

Skidåkning är socialt, både i och utanför backen. Utifrån era önskemål så anpassar vi skidåkningen utifrån era önskemål och kan även styra upp andra aktiviteter i Åre med omnejd. Lunch, middag och afterski kan även läggas till i detta paket. Kontakta oss med önskemål för en offert.

Så här gör du:

  1. Välj din typ av coachning och datum.
  2. När du har bokat din coachning kontaktar vi dig för att bestämma mötesplats / upphämtning.
  3. Vi åker skidor och utvecklar din skidteknik utefter dina målsättningar.

Presentkort

Ge bort en skidupplevelse till någon du tycker om. Den perfekta födelsedagspresenten, julklappen eller när du helt enkelt vill uppmärksamma någon i din närhet. Varför inte ge bort ett DUO-paket så ni kan åka tillsammans? Ge bort en skidupplevelse till någon du tycker om. Vi brinner för att utveckla skidteknik och intresse för skidåkningen.