Heldag – 6 timmar

Njut av en heldag i backen med någon av våra instruktörer och utveckla din skidåkning.

Under sex timmar kommer din instruktör att hjälpa dig med att utveckla din skidåkning. Tillsammans sätter ni målen för er session. Kanske vill du lära dig att åka snabbare? Eller bli mer bekväm i din skidåkning? Eller utveckla potentialen i din skida? Vad det än är du har som mål hjälper vi dig att nå dit. Vi kommer att börja med att se på hur din skidåkning ser ut idag. Därefter tar din coach fram olika verktyg, tekniker och tips för att du ska förbättra din skidåkning. Ibland kanske du åker framför, ibland bakom och följer din coach. Mitt på dagen äter vi lunch i backen. Din coach kan vid förfrågan i förväg boka bord på någon av backens restauranger som erbjuder bordsbokning. Eller så hittar ni lämplig restaurang beroende på var i systemet ni befinner er. Under lunchen snackar vi gärna mer skidteknik och prylar. Målet är att du ska efter vår heldag känna en större trygghet i din skidåkning och få med dig verktyg att använda dig av i din framtida åkning. Vill du åka tillsammans med din partner eller en kompis? Det går utmärkt. Lägg till extra personer i bokningen för endast 650 kr / person. Max 5 personer. PRIS: 3750 kr

Det här ingår:

  • Instruktör med internationell licens.
  • Upphämtning i Åre närområde.

Bra att veta:

  • Lunch ingår ej.
  • En dag innan kontaktar vi dig för att bestämma plats för upphämting alternativt mötesplats.
  • Liftkort ingår ej. Köp gärna liftkort i förväg så får vi mer tid till skidåkning.
  • Vi rekommenderar alltid hjälm och skidglasögon.
  • Vi kör coachning så länge liftarna håller öppet.
  • Vi bokar gärna lunch åt dig och din instruktör i backen.
  • Total tidsåtgång: 7 tim
  • Vi tar lunch ca 1 tim på heldagsbokningen. Lunch ingår ej.

 

Fler coachingpaket:

Heldag i grupp – 6 timmar

Heldag i grupp – 6 timmar

Åk med dina vänner eller familjen. Tillsammans med din instruktör åker ni en heldag. Vi kollar på hur er åkning ser ut idag och utgår från era önskemål hur vi utvecklar halvdagen. Målet är att ni ska få verktyg att ta med er för att fortsätta utveckla din skidåkning.

PRIS: 4750 kr för 5 personer

Säsongspaket Light

Säsongspaket Light

För att utvecklas som skidåkare måste man åka mycket skidor. Här skapar vi tillsammans en målbild och stämmer av den mot dina förutsättningar.

Skicoachning 2 tim

Skicoachning 2 tim

Tillsammans med din instruktör drar ni ut i backen under 2 timmar en förmiddag / eftermiddag. Vi kollar på hur din åkning ser ut idag och utgår från dina önskemål hur vi utvecklar halvdagen. Målet är att du ska få verktyg att ta med dig för att fortsätta utveckla din skidåkning.

PRIS: 1950 kr

Halvdag – 3 timmar

Halvdag – 3 timmar

Tillsammans med din instruktör drar ni ut i backen en förmiddag / eftermiddag. Vi kollar på hur din åkning ser ut idag och utgår från dina önskemål hur vi utvecklar halvdagen. Målet är att du ska få verktyg att ta med dig för att fortsätta utveckla din skidåkning.

PRIS: 2550 kr

Halvdag i grupp – 3 timmar

Halvdag i grupp – 3 timmar

Åk med dina vänner eller familjen. Tillsammans med din instruktör åker ni en förmiddag / eftermiddag. Vi kollar på hur er åkning ser ut idag och utgår från era önskemål hur vi utvecklar halvdagen. Målet är att ni ska få verktyg att ta med er för att fortsätta utveckla din skidåkning.

PRIS: 4750 kr för 5 personer

Veckopaket – 3 halvdagar

Veckopaket – 3 halvdagar

Är ni här en hel vecka? En perfekt möjlighet att boka in flera coachning sessions under veckan. Halva dagen finslipar vi din teknik för att du ska nå dina mål med din skidåkning, resten av dagen får du själv köra i backen och träna på det du lärt dig.

PRIS: 6450 kr

Veckopaket – 5 halvdagar

Veckopaket – 5 halvdagar

Kör fem halvdagar skicoachning under din vecka i Åre. Halva dagen finslipar vi din teknik för att du ska nå dina mål med din skidåkning, resten av dagen får du själv köra i backen och träna på det du lärt dig. Investera i en vecka som kommer att göra skillnad för din skidåkning.

PRIS: 9950 kr

Säsongspaket Advanced

Säsongspaket Advanced

Med säsongspaket avanced får du stor skidteknisk utveckling under vintern. Vi lägger tillsammans upp en plan för din utveckling under vintern.

Säsongspaket DUO

Säsongspaket DUO

Alla säsongspaket kan du boka tillsammans med din partner, en vän eller kollega.