Sedan 1 januari 2018 är skidåkning och skidskola godkända som skattefria friskvårdsförmåner av Skatteverket. Och vi håller med — skidåkning får oss att må bra.

Friskvårdsbidraget gäller för:

  • Skidpass/liftkort
  • Års- eller säsongskort på en skidanläggning
  • Skidskola, exempelvis nybörjarkurs och privatlärare (under 1000 kr per tillfälle).

Friskvårdsbidrag innebär att en arbetsgivare kan erbjuda sina anställda ersättning för utgifter i samband med fysisk aktivitet. Det är dock arbetsgivaren som bestämmer om de godkänner utförsåkning och skidskola (eller annan aktivitet för den delen) som friskvårdsförmån. Det maximala beloppet är 5000 kr per år. Arbetsgivaren bestämmer däremot om beloppet för sin arbetsplats, vilket kan vara lägre än maxbeloppet.

Vi hjälper dig gärna att använda din friskvård till skidåkning. Och glöm inte att även liftkortet räknas in i friskvården.
Boka Heldag

Unna dig friskvård i backen

Friskvårdsbidraget gäller för: Skidpass/liftkort Års- eller säsongskort på en skidanläggning Skidskola, exempelvis nybörjarkurs och privatlärare (under 1000 kr per tillfälle). Friskvårdsbidrag innebär att en arbetsgivare kan erbjuda sina anställda ersättning för utgifter i samband med fysisk aktivitet. Det är dock arbetsgivaren som bestämmer om de godkänner utförsåkning och skidskola (eller annan aktivitet för den delen) som friskvårdsförmån. Det maximala beloppet är 5000 kr per år. Arbetsgivaren bestämmer däremot om beloppet för sin arbetsplats, vilket kan vara lägre än maxbeloppet. Vi hjälper dig gärna att använda din friskvård till skidåkning. Och glöm inte att även liftkortet räknas in i friskvården.

Heldag i grupp – 6 timmar

Heldag i grupp – 6 timmar

Åk med dina vänner eller familjen. Tillsammans med din instruktör åker ni en heldag. Vi kollar på hur er åkning ser ut idag och utgår från era önskemål hur vi utvecklar halvdagen. Målet är att ni ska få verktyg att ta med er för att fortsätta utveckla din skidåkning.

PRIS: 4750 kr för 5 personer

Säsongspaket Light

Säsongspaket Light

För att utvecklas som skidåkare måste man åka mycket skidor. Här skapar vi tillsammans en målbild och stämmer av den mot dina förutsättningar.

Skicoachning 2 tim

Skicoachning 2 tim

Tillsammans med din instruktör drar ni ut i backen under 2 timmar en förmiddag / eftermiddag. Vi kollar på hur din åkning ser ut idag och utgår från dina önskemål hur vi utvecklar halvdagen. Målet är att du ska få verktyg att ta med dig för att fortsätta utveckla din skidåkning.

PRIS: 1950 kr