Heldag i grupp – 6 timmar

Åk med dina vänner eller familjen. Tillsammans med din instruktör åker ni en heldag. Vi kollar på hur er åkning ser ut idag och utgår från era önskemål hur vi utvecklar halvdagen. Målet är att ni ska få verktyg att ta med er för att fortsätta utveckla din skidåkning.

PRIS: 4750 kr för 5 personer

Halvdag – 3 timmar

Tillsammans med din instruktör drar ni ut i backen en förmiddag / eftermiddag. Vi kollar på hur din åkning ser ut idag och utgår från dina önskemål hur vi utvecklar halvdagen. Målet är att du ska få verktyg att ta med dig för att fortsätta utveckla din skidåkning.

PRIS: 2550 kr

Heldag – 6 timmar

Under en heldag tar din instruktör med dig ut i backen och arbetar på din skidteknik utifrån dina mål. Vi hinner med mycket skidåkning, vilket är essentiellt för att utveckla skidåkningens rörelser. Målet är att du ska få verktyg att ta med dig för att fortsätta utveckla din skidåkning.

PRIS: 3750 kr

Halvdag i grupp – 3 timmar

Åk med dina vänner eller familjen. Tillsammans med din instruktör åker ni en förmiddag / eftermiddag. Vi kollar på hur er åkning ser ut idag och utgår från era önskemål hur vi utvecklar halvdagen. Målet är att ni ska få verktyg att ta med er för att fortsätta utveckla din skidåkning.

PRIS: 4750 kr för 5 personer